close
Gizlilik Politikası

UYARI: medyaizi.com internet sitesini ziyaret etmeden önce lütfen bu Gizlilik Bildirimi’ni okuyunuz. medyaizi.com internet sitesini ziyaret ederek site içerisindeki uygulamaları kullandığınız takdirde, bu Gizlilik Bildirimi’nde yer verilen hükümleri kabul etmiş sayılacağınızı ve Gizlilik Bildirimi’nde yer verilen şartlar kapsamında kişisel/ kurumsal verilerinin işlenmesine açık rıza vermiş olacağınızı önemle bilgilerinize sunarız. Bu Gizlilik Bildirimi’ni kabul etmediğiniz takdirde, lütfen hemen medyaizi.com internet sitesindeki ziyaretiniz ve site içerisindeki uygulamaların kullanımına son veriniz.

  1. medyaizi.com, kullanıcıların ve üyelerin, bireysel veya kurumsal gizliliğini korumak ve tüm teknolojik servislerden maksimum yararlanmasını sağlayabilmek amacıyla; kişisel / kurumsal bilgi ve veri güvenliği için çeşitli ilkeler benimsemiştir. Bu gizlilik ilkeleri; medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı tüm internet siteleri, tüm mobil uygulamaları ve tüm alt hizmetler kapsamında kullanıcıya ait kişisel veriler de dahil olmak üzere veri toplanması ve / veya kullanımı konusunda uygulanmak üzere belirlenmiş olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca aydınlatma ve kullanıcı ve üyelerin rızasını alma amacıyla beyan edilmektedir.

  2. medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı internet sitelerini ziyaret etmekle ve / veya mobil uygulamalarını kullanmakla ve/ veya kayıtlı üye olmakla belirtilen bu ilkelerin tümü Kullanıcı tarafından kabul edilmiş addolunur. medyaizi.com, kendisine bağlı internet sitelerinde ‘iletişim’ başlıklı sayfada belirtilen iletişim adreslerinden birisi ile kendisine yapılacak geri beslemeler doğrultusunda, “Gizlilik Bildirimi” bölümünde düzeltme ve güncelleme gibi işlemleri, önceden bildirmeksizin ilgili mevzuata uygun olmak koşuluyla her zaman yapma hakkına sahiptir.

  3. medyaizi.com, kullanıcılar tarafından medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı internet siteleri ve / veya mobil uygulamaları üzerinden kendisine elektronik ortamdan iletilen her türden kişisel / kurumsal bilgileri ve verileri üçüncü kişilere açıklamayacaktır. medyaizi.com, e-posta, SMS veya telefon ile iletişim faaliyetlerinde, yasaların düzenlediği şekilde izinli bülten gönderebilir, izinli pazarlama yapabilir, çeşitli araç ve yöntemlerle bu iletişim faaliyetlerinden istatistiki amaçlı veriler toplayabilir. medyaizi.com, kullanıcının isteği dışında iletişim faaliyeti yapmamayı, izin alınmaksızın pazarlama yapmamayı, kullanıcının sistemden ücretsiz ve kolayca çıkabilmesini sağlayacak araçlar sunmayı ve talebi üzerine kullanıcıya ait kişisel verileri derhal imha etmeyi beyan ve taahhüt eder. medyaizi.com, kendisine iletilen kişisel / kurumsal verileri ve bilgileri, bilgilerin toplanması ile ilgili açıklanan yukarıdaki amaçlar dışında üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşmayacak, satışını yapmayacak ve hiç bir şart altında kullanılmasına izin vermeyecektir.

  4. medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı internet sitelerinde ve / veya mobil uygulamalarında olası muhtemel sistemsel sorunların tanımlanabilmesi ve bu sorunların acil olarak giderilmesi için, medyaizi.com, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini, diğer iletişim bilgilerini, sosyal ağlardaki kullanıcı hesabında bulunan kayıtlı bilgileri kaydedebilir ve bu kayıtları anılan bu amaçlarla kullanabilir. Bu veriler / bilgiler, medyaizi.com tarafından kullanıcılarını genel anlamda tanımlamak ve kapsamlı şekilde demografik veri oluşturabilmek amacıyla kullanılabilir. medyaizi.com’nin 5651 sayılı yasada ve bağlı yönetmeliklerde belirtilen trafik verisi saklama yükümlülükleri ayrıca saklıdır.

  5. medyaizi.com, medyaizi.com’e bağlı internet siteleri içerisinden ve / veya mobil uygulamalarından başkaca sitelere link (bağlantı) sağlayabilir. Anlaşmalı olduğu 3.Partilerin reklamlarını, başvuru formlarını, duyurularını, anketlerini yayınlayabilir. medyaizi.com, Kullanıcıları bu formlar, duyurular, anketler ve reklamlar aracılığıyla reklam veren veya anlaşmalı 3.partilerin sitelerine / hizmetlerine / mobil uygulamalarına yönlendirebilir. medyaizi.com, bu link (bağlantı) yoluyla erişilen diğer sitelerin ve / veya mobil uygulamaların gizlilik uygulama ve politikalarına, ayrıca barındırdıkları görsel, metin veya diğer türlerde içeriklerine ilişkin olarak hiç bir sorumluluk taşımamaktadır.

  6. Kullanıcıya ait kişisel veriler / kurumsal bilgiler, ad ve soyad, adres, telefon numarası, elektronik posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik diğer her türlü bilgi olarak anlaşılır. medyaizi.com, işbu gizlilik bildiriminde aksi belirtilmedikçe kişisel veriler / kurumsal bilgilerden herhangi birini medyaizi.com’nin işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere hiç bir şekilde açıklamayacaktır. medyaizi.com, aşağıda sayılan meşru amaç niteliğindeki hallerde kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilecektir. Bu durumlar;
    6.1. Yürürlükte bulunan mevzuat ve iç hukukta da etkili uluslararası anlaşmalardaki yasal zorunluluklara uyulmasının gerektiği haller,
    6.2. medyaizi.com’nin kullanıcılarıyla arasındaki sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmalarıyla ilgili hallerde,
    6.3. Yetkili idari ve / veya adli makamlar tarafından usuli yöntemine uygun olarak yürütülen bir araştırma veya soruşturma doğrultusunda kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi hallerinde,
    6.4. Kullanıcıların haklarını veya güvenliklerini koruma amacıyla bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerde.

  7. Kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası kapsamında işlenen kullanıcı aşağıda belirtilen yasal haklara sahiptir:
    7.1. Kendisi ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
    7.2. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
    7.3. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    7.4. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    7.5. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

  8. medyaizi.com, kendisine verilen ticari sır niteliğindeki gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır olarak saklamayı yükümlülük olarak kabul ettiğini ve gizliliğin sağlanıp sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir parçasının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye açıklanmasını önleme gereği olan gerekli tüm teknik, hukuki ve yönetimsel tedbirleri almayı ve üzerine düşen tüm özeni tam olarak göstermeyi işbu bildirimle taahhüt etmektedir.
    8.1. medyaizi.com kendisine bağlı internet sitelerini ve / veya mobil uygulama kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için deneme süresi boyunca kullanıcı hareketlerini takip eder. Deneme süresi sonrası bu durum sadece kullanıcı tarafından gelecek teknik destek taleplerinde doğrultusunda devam eder.

  9. medyaizi.com, kullanıcıların medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı internet siteleri ve / veya mobil uygulamalardaki kullanım bilgilerini, teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (Cookie) kullanarak, uygulama kullanımı hakkındaki bilgileri IP ya da sosyal ağ hesabı kullanıcı verileri ile elde edebilir. Çerez denilen teknik iletişim dosyası, internet sitesini zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığını, bir kişinin ilgili internet sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiki bilgiler elde etmeye ve kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik çeşitlilikle reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanan ve kullanılan veri dosyasıdır. Kullanıcılar dilerlerse çerezlerin bilgisayarlarına yerleştirilmemesi veya bu türden bir dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcılarının ayarlarını her zaman değiştirebilirler.

  10. medyaizi.com tarafından Site ya da Uygulamalar içerisinde düzenlenebilecek periyodik veya periyodik olmayan anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilebilecek bilgiler de, medyaizi.com ve işbirliği içindeki kişi ya da kurumlar tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analizler yapmak ve özel bir veri tabanı oluşturmak amacıyla da kullanılabilmektedir.

  11. medyaizi.com, işbu gizlilik bildiriminde geçen hükümleri gerekli gördüğü anlarda medyaizi.com ve medyaizi.com’e bağlı internet siteleri ve / veya mobil uygulamalarında yayınlamak şartıyla yürürlükteki yasal düzenlemelere uygun şekilde değiştirebilir. medyaizi.com’nin değişiklik yaptığı gizlilik bildirimi hükümleri Site’de veya Uygulama’da yayınlandığı tarihte yürürlüğe girmiş kabul edilirler.

Fikri Mülkiyet Hakları
  1. medyaizi.com tarafından oluşturulan ve paylaşılan tüm içeriklerin fikri mülkiyet hakları medyaizi.com’e aittir. medyaizi.com markası, logosu, alan adları ve diğer markasal unsurları izinsiz kullanılamaz. medyaizi.com tarafından yazılı olarak izin verilmedikçe, web sitesi, kaynak kodları ve toplanan veriler kopyalamaz, çoğaltılamaz, değiştirilemez ve veri mühendisliği ya da ters mühendisliğe konu edilemez.

  2. Üçüncü kişilere ait kaynaklardan medyaizi.com tarafından elde edilen fikri mülkiyet hakları fikrin asıl sahibine aittir. Bu içeriklerin değiştirilmesi, çoğaltılması ve satışına ilişkin haklar içerik sahibine aittir.

  3. medyaizi.com içinde bulunan veya dış kaynaklardan elde edilmiş içerikler rahatsız edici veya hukuka aykırı olabilir. medyaizi.com dış kaynaklardan elde edilen içeriklerden sorumlu değildir. Bu tür içeriklerin tespiti halinde söz konusu içerikler kaldırılacaktır.

İşbu sözleşme Mustafa Kemal Mh. Dumlupınar Blv. ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi 280/G No:1260 Alt Zemin Kat Çankaya, Ankara adresinde bulunan Medyaİzi (bundan böyle Medyaİzi) ile; https://medyaizi.com adresi üzerinden işbu sözleşme kapsamındaki hizmetleri alan, isim soyadını, unvanını ve iletişim bilgilerini girerek elektronik ödeme yapan gerçek ve tüzel kişiler arasında akdedilmiştir.